Magunkról

Cégünket 1941-ben alapítottuk, és már a harmadik generáció vesz részt a vezetésében.

A vállalkozás mostani helyzete egy hosszú fejlődés eredménye, mely egy kicsi cipőfelsőrész-készítő műhelyből és bőrkereskedésből indult. A '90-es évekig csak kiskereskedelmi boltként működő egyéni cég kft-vé alakult át, és a megvásárolt, több mint 500 nm-es telephelyén a mai napra már piacvezető nagykereskedelmi cégként működik. A kiskereskedelmi egységünk ma is a javítóiparosok és a lakosság felé értékesít.

A cég profilja

A nagykereskedelmi részleg az ortopédiai és hagyományos kézi és gépi cipőgyártás alapanyag és kellék értékesítése mellett, a piaci igényeknek megfelelően, a folyamatos profilbővítés eredményeképpen részt vesz különböző területek, így a kárpitos-, famegmunkáló- és nyomdaipar stb. alapanyagainak ellátásában is.

Nagy figyelmet fordítunk vásárlóink minél jobb és teljes igényt kielégítő ellátására. Ennek érdekében a nagy raktárkészlet és a lehető legjobb árszínvonal biztosítása mellett több céggel kötöttünk szerződést, hogy vevőink azonos áron tudják ezeknek a cégeknek a termékeit is megvásárolni nálunk.

Export-import

A sikeres üzletpolitika érdekében több külföldi ( osztrák, német, holland, lengyel, szlovén stb. ) céget is képviselünk termékeikkel a magyar piacon. A továbbiakban is várjuk olyan külföldi cégek jelentkezését, akik tervezik tevékenységük Magyarországra történő kiterjesztését, és ennek érdekében a velünk való együttműködést.

Hasonlóan várjuk olyan magyarországi vállalkozások jelentkezését, akik esetleg budapesti képviselőt keresnek.

Fürjes Miklós
  tulajdonos

Fürjes Kellékház Kft. 1082 Budapest Baross u. 104.
Tel.: (+36-1)333-1101 Tel./Fax: (+36-1)210-1296 E-mail: info@furjes.hu